Optika Optovista nudi Vam širok izbor dioptrijskih okvira i sunčanih naočala svjetskih poznatih kuća te kvalitetan i izuzetno brz servis naočala. Stručno osposobljeni djelatnici uz pomoć modernih i najnovijih kompjuteriziranih strojeva za obradu naočalnih leća znaju odgovoriti na sve Vaše upite o naočalama. 

Optika Optovista svake sezone donosi novi i široki izbor dioptrijskih i sunčanih naočala renomiranih marki za svaki ukus, za svaki oblik lica i stil. Svojom kvalitetom, širokim izborom i izuzetno pristupačnim cijenama optika Optovista osvaja svakodnevno povjerenje brojnih kupaca koji se s zadovoljstvom uvijek vraćaju kako bih osvježili svoj modni izričaj novim sunčanim ili dioptrijskim naočalama.

 

 

KONTROLA VIDA

Stručno osoblje u našoj optici na raspolaganju Vam je svakodnevno i omogućava Vam da obavite kontrolu vida i očnog tlaka. Da bi izbjegli nepotrebno čekanje preporučujemo da Vaš pregled zakažete barem jedan dan prije tako da Vam se možemo maksimalno posvetiti i riješiti svaki Vaš problem. Pregled možete zakazati osobno u optici ili telefonski. Ukoliko već nosite naočale, bilo bi preporučljivo da i stare naočale ili nalaze uzmete sa sobom kako bih mogli usporediti staru i novu dioptriju, te tako mogli ukazati na eventualne promjene.

 

 

PONUDA DIOPTRIJSKIH OKVIRA I SUNČANIH NAOČALA

U ponudi imamo preko 2000 dioptrijskih okvira koje konstantno nadopunjujemo novim modelima koji su trenutno u trendu. Dioptrijske okvire biramo od svjetski poznatih brendova  tako da zadovoljimo svačiji ukus i sve životne dobi uz svima pristupačne cijene. Sunčane naočale također možete izabrati u našoj širokoj ponudi i tako zaštiti Vaše oči od opsanih UV zračenja i biti u trendu s najbitnijim modnim dodatkom i ljeti i zimi.

 

KVALITETNA I BRZA IZRADA SVIH VRSTA NAOČALA

Naočale izrađujemo u vlastitoj, vrhunski opremljenoj radionici na najmodernijim kompjuterskim strojevima i aparatima. Garantiramo kvalitetu izrade za sve vrste naočala, kao što su naočale za daljinu ,blizinu, bifokalne, progresivne, sunčane dioptrijske naočale itd... Nastojimo Vaše naočale izraditi u što kraćem mogućem roku, tako da je većina izrada naočala gotova čak u jednom danu.

 

PRIMAMO RECEPTE HZZO-a

Ukoliko imate recept Vašeg liječničkog pregleda, molimo da isti donesete potvrđen od strane HZZO-a te s njim dođete kod nas kako bi izradili naočale koje Vam HZZO priznaje ili da s receptom iskoristite dodatne popuste. Za sve ostale informacije kontaktirajte našu optiku jer će Vam naše ljubazno osoblje vrlo rado odgovoriti na sve Vaše upite.

 

MOGUĆNOST PLAĆANJA GOTOVINOM,KARTICAMA TE UGOVOROM NA RATE

Omogućujemo Vam više vrsta plaćanja kako bih se prilagodili svačijim mogućnostima te Vam time izlazimo maksimalno u susret. Ukoliko netko nije u mogućnosti platiti cjelokupan iznos gotovinom, imamo mogućnost plaćanja u ratama na razne kartice, a ako netko nema niti karticu s kojom može platiti u ratama nudimo mogućnost plaćanja u ratama po ovjerenom ugovoru koji sklapamo u optici i plaćate u mjesečnim obrocima putem općih uplatnicama koje ćete dobiti kod nas u optici. Sve ostalo će Vam objasniti naše osoblje.

 

 

OPTOVISTA – da Vam pogled uvijek blista ...

Naša najveća reklama su naši zadovoljni kupci koji se uvijek rado vraćaju kako bih obnovili svoje dioptrijske ili sunčane naočale a sa sobom uvijek dovedu svoje najdraže kako bi i oni zadovoljno koristili sve naše proizvode. Osim što Vaš vid učinimo boljim, želimo sa svima uspostaviti prijateljski odnos i partnerstvo kako bih Vam izašli ususret sa svim Vašim zahtjevima i potrebama. Naš cilj je da našu optiku napustite uvijek s osmijehom na licu te da nam se uvijek rado vratite.